Beauty Lounge Verzorgingen Permanente Make-Up Merken Prijslijst Promoties Contact
 
 

NIEUW! Roll-Me-Over MEDEX

Huidverjongende en -verstevigende behandeling met naaldloze mesotherapie.

 
Medex Roll-Me-Over
 

Roll-me-over werkt huidverjongend en –verstevigend. Met het ouder worden, wordt het steeds belangrijker extra behandelingstechnieken toe te passen. Daarom introduceert BEAUTYLOUNGE BONHEIDEN de Medex-dermaroller, een naaldloze mesotherapie.

Werking roll-me-over microneedling

Door het over de huid rollen met de rollme- over dermaroller, worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven. De huid reageert hierop door meteen te willen herstellen en doet dit door de versnelde aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. Hierdoor wordt de huid weer mooi vol en glad. Belangrijk hierbij is het gebruik van steriele werkstoffen, hiervoor gebruikt uw schoonheidsspecialist de Acti-lift ampullen. Deze worden tijdens de behandeling steriel opgetrokken en verdeeld over de huid.

Wat is een dermaroller?

De Medex-dermaroller is een klein apparaat dat over het gezicht wordt gerold. Het apparaat bevat 540 minuscule naaldjes, 0,2 mm tot 1 mm afhankelijk van welk deel van de huid behandeld wordt.

De behandeling bestaat uit een kuur van 5 verzorgingen (1 per week) waarbij telkens verschillende combinaties van werkstoffen gebruikt worden.

Meer informatie?

Vraag naar de mogelijkheden of consulteer alvast de documenten hierna.

- Medex Roll-me-over
- Artikel magazine PROESTHETIC (vakblad schoonheidsspecialiste): Mesotherapie, ultieme weg naar betere resultaten