Beauty Lounge Verzorgingen Permanente Make-Up Merken Prijslijst Promoties Contact
 
 
 

NIEUW! MEDEX Serumtherapie

Met Dermale stamceltechniek verslapte huid weer mooi zonder mes of naalden

Verslapte huid, kraaienpootjes die inmiddels té diep zijn, kortom een oudere huid waar u genoeg van heeft. Als u een oppepper wilt, kortom “het” moet weer in orde zijn, dan heeft u behoefte aan een sterk product, dat u weer doet stralen, dan is “Medex Concentrated Stam Cell Serum” aangewezen.

Het zeer revolutionaire “Stam Cell Serum” werkt op de dermale stamcellen, die zich diep in uw huid bevinden. Kort geleden werd aangetoond, dat deze stamcellen zich naar het omliggende bindweefsel van de huid bewegen. Daar groeien ze uit tot nieuwe fibroblasten, die ervoor zorgen dat de huid zijn stevigheid behoudt of weer terugkrijgt. Het Medex-laboratorium heeft in het “Concentrated Stam Cell Serum” een speciaal Argan extract verwerkt. Dit extract bevat bestanddelen die uw dermale stamcellen beschermen en vitaliseren, waardoor uw huid steviger wordt en zich makkelijker herstelt.

Als de huid ouder wordt, dan zijn er steeds minder fibroblasten die nog optimaal hun werk doen (= collageen en elastine produceren!). Het is dus van groot belang om te zorgen dat er zich vanuit dermale stamcellen nieuwe fibroblasten ontwikkelen. Dit proces kan, zoals u hierboven heeft kunnen lezen, gestimuleerd worden met het nieuw ontwikkelde “Stam Cell Serum” van Medex. Als basis is Hyaluronzuur gebruikt.

 

Interesse, vraag naar de mogelijkheden of lees alvast de Medex-folder.